Bevallingsworkshop

In een middag leren jullie wat je allemaal kunt doen om de bevalling positief te beïnvloeden. Informatie en tips worden afgewisseld met oefeningen (adem en ontspanningsoefeningen). Jullie krijgen inzicht in waar je wel invloed op kunt hebben en dit gaan we praktisch invullen. Als vrouw ga je ervaren wat jou straks echt kan helpen om met pijn om te gaan. Als partner ontdek je hoe jij je vrouw rustiger door de bevalling kan begeleiden. Jullie worden een team met meer zelfvertrouwen, kennis en veel praktische tools waarmee jullie het geboorte proces van jullie kindje kunnen ondersteunen.

Na de workshop krijg je gratis toegang tot de online training. Want voor een nog beter resultaat is het goed om tot de bevalling te kunnen blijven oefenen.

* Als je tegen de bevalling opziet, raad ik je echt aan om de complete zwangerschapscursus te volgen

Wat leer je allemaal in deze zwangerschaps workshop?

  • Hoe kun je met meer rust en vertrouwen samen de weeën op te vangen

  • Vergroten van zelfvertrouwen en het gevoel van controle

  • Meer ontspanning door ademhalings- en ontspanningsoefeningen

  • Eerlijke informatie wat zorgt voor minder onverwachte situaties en een positievere bevallings ervaring.

  • De verschillende fases van de bevalling, pijnstilling en wat als het toch anders gaat.

  • Weten wat je allemaal als coach voor je vrouw kunt betekenen en hoe je kunt bijdragen aan een positievere beval ervaring voor jullie allebei.

Data en locatie

Je kunt mij ook altijd even appen of mailen voor het maken van een telefonische afspraak als je nog vragen hebt of wat meer informatie wilt ontvangen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

info@margotbevalt.nl / 06-52303401

AGB-Code: 08004563
BIG-nummer: 89039693403

Aanmelden voor de workshop