Met mindfulness en een nuchtere aanpak de bevalling in:

Workshop

Deze workshop is een beknopte versie van de complete zwangerschapscursus. In twee middagen doen we samen ontspannings- en ademhalingsoefeningen en nemen we de theorie door die je kennis en inzicht over de bevalling vergroot. Na afloop krijg je een inlogcode voor de online training zodat je kan blijven oefenen tot aan de bevalling.

De workshop is een mooie aanvulling op Centering Pregnancy of als opfriscursus als je al eens bevallen bent.

De eerste middag is alleen voor de zwangeren. We gaan dan naast theorie ook veel oefenen. Zo ontdek jezelf wat bij jou past om straks tijdens de bevalling met de weeën om te gaan. Je leert begrijpen waarom rust en kalmte straks de bevalling kan versnellen en de weeën draaglijker maakt.

De tweede middag is samen met partners. Voor partners kan het ook spannend zijn. Hoe gaat het straks allemaal verlopen? Wat is je rol tijdens de bevalling? Praktisch informatie en weten wat je straks allemaal kunt verwachten en doen geeft veel rust en vertrouwen. Uit onderzoek is gebleken dat goede support door partners tijdens de bevalling positievere bevallingservaringen geeft.

Data en locatie

Wat leer je allemaal in deze zwangerschaps workshop?

  • Hoe kun je met meer rust en vertrouwen samen de weeën op te vangen

  • Vergroten van zelfvertrouwen en het gevoel van controle

  • Meer ontspanning door ademhalings- en ontspanningsoefeningen

  • Realistische en deskundige informatie over de verschillende fases van de bevalling, pijnstilling en wat als het toch anders gaat.

  • Weten wat je allemaal als coach voor je vrouw kunt doen om de bevalling te bespoedigen

Je kunt mij ook altijd even appen of mailen voor het maken van een telefonische afspraak als je nog vragen hebt of wat meer informatie wilt ontvangen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

info@margotbevalt.nl / 06-52303401

AGB-Code: 08004563
BIG-nummer: 89039693403

Aanmelden voor de workshop